5 Easy Facts About بیماری زونا و راه های درمان Described
5 Easy Facts About بیماری زونا و راه های درمان Described
Blog Article
در مقالهی امروز دیجیکالا مگ دربارهی علائم، عوارض و درمان بیماری زونا صحبت میکنیم. با ما همراه باشید.
در روانگسیختگی پارانویا به نظر میرسد که شخص بیشتر گرفتار حالتهای بد رفتاری یا اندیشههای بد مانند دشواری در اندیشیدن، تمرکز، یا توجه میباشد.
افراد مبتلا به این اختلال به ندرت خودشان به دنبال درمان هستند. معمولاً اعضای خانواده، همکاران یا کارفرمایان، آنها را برای درمان به مراکز سلامت روان ارجاع می دهند.
احتمال اینکه افراد مبتلا به این اختلال زودتر از افراد بدون اختلال شخصیت دست از کار بکشند، بیشتر است.
این داروها عبارتند از: آسیکلوویر، فامسیکلوویر و والاسیکلوویر.
سر و کار داشتن با افراد پارانویید بسیار مشکل است زیرا بسیار زودرنج هستند و رفتارشان معمولاً خصمانهاست و از نظر احساسی بسیار بسته و نسبت به هر فعالیتی بی میل هستند.
سه مؤلفه شناخت پارانویا عبارتند از الف) سوءظن بیپایه و بر اساس این فرض که دیگران میخواهند از آنها سوء استفاده کنند، به آنها آسیب برسانند یا در پی فریب آنها را هستند؛ ب) درگیری ذهنی توأم با شک و تردید نسبت به دوستان یا وابستگان و تردید نسبت به وفاداری یا صداقت آنها؛ ج) عدم اعتماد به دیگران به خاطر ترس بیپایه و تصور اینکه دیگران قصد دارند از اطلاعات خصوصی در مورد زندگی آنها سوءاستفاده کنند (رابینز ۱۹۹۷، ص ۳). دیدگاه امیل کریپلین، روانپزشک آلمانی، دربارهٔ پارانویا[ویرایش]
درمان بهموقع شینگلز میتواند مدت زمان بیماری و شدت عفونت را کاهش دهد. اگر به بیماری زونا مشکوک هستید، به خصوص در شرایط زیر، فورا به بیماری پوستی زونا در بارداری پزشک مراجعه کنید:
کسانی که سیستم ایمنی ضعیفتری دارند، بیشتر از دیگران در معرض خطر این عوارض هستند.
اختلال شخصیت پارانوئید از چه سنی شروع میشود؟ افراد مبتلا به اختلال شخصیت پارانوئید معمولاً در اواخر نوجوانی یا اوایل بزرگسالی علائم و نشانهها را تجربه میکنند.
مجله پزشکی درمانکده / سلامت روان / اختلالها و بیماریهای روان / اختلال شخصیت پارانوئید چیست؟ آیا این اختلال قابل درمان است؟
یک واکسن متفاوت (واکسن هرپس زوستر) برای افراد بالای ۵۰ سال که سابقهی آبله مرغان دارند و بنابراین حامل ویروس هستند، در دسترس است.
فرد مبتلا به پارانوئید دائما به دیگران شک دارد و فکر میکند همه قصد دارند به او آسیب بزنند.
هنگامی که متخصص سلامت روان، مانند یک روانشناس یا روانپزشک، حدس می زند فرد به پارانویا مبتلا است، اغلب سؤالات کلی میپرسد که حالت دفاعی در فرد ایجاد نکند یا جوّ گفتگو را سنگین نکند. معمولا سؤالاتی می پرسد که روشن کننده موارد زیر است: